Ignasi Garcia, membre de l’executiva de Compromís per Castelló, ha explicat que “davant la retallada de llibertats que suposa l’entrada en vigor a partir del dia u de juliol de la coneguda com Llei Mordassa, Compromís anima a la ciutadania a participar en la concentració de demà dimarts en Castelló per mostrar el nostre rebuig”.

El membre de l’executiva de Compromís, Ignasi Garcia, ha declarat aquest matí que “animem a tota la ciutadania a participar demà dimarts dia 30 de juny en la concentració contra la coneguda com Llei Mordassa que la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR) ha convocat a les 19.00 h a la plaça Maria Agustina”.

Segons Garcia “la llei suposa un atac als drets dels ciutadans, amb un articulat que sanciona greument l’impediment de desnonaments, accions de desobediència civil o poder difondre les accions de les forces de seguretat. Es criminalitza la protesta i es limita la difusió de la informació”.

El representant de Compromís per Castelló ha opinat que “aquesta llei és l’intent del Partit Popular d’assentar jurisprudència sobre la seua moralitat, on la ciutadania que opina i s’expressa és la dolenta i la violència de l’estat s’amaga davant l’opinió pública gràcies a una legislació feta per ells i per a ells”.