Els regidors i regidores de Compromís per Castelló tindran responsabilitats de govern en la propera corporació municipal. Després de l’acord assolit amb el PSPV, Compromís assumirà el treball de les àrees de participació ciutadana, habitatge, transparència, cultura, esports, relacions institucionals, educació, normalització lingüística i igualtat, a més de la vicealcaldia i la presidència de les tinences d’alcaldia del nord, l’est i l’oest.

Enric Nomdedéu, Ali Brancal, Enric Porcar i Verònica Ruiz, regidors i regidores de Compromís per Castelló, formaran part de l’equip de govern municipal, després de l’acord assolit amb el PSPV. Després de les converses mantingudes amb PSPV i Castelló en Moviment que van culminar amb la redacció d’un programa conjunt, ahir es va concretar un nou govern municipal del qual en formaran part tant Compromís com PSPV. El nou govern tindrà en la corresponsabilitat i en la participació ciutadana eixos fonamentals de la seua actuació. Pel que fa a Compromís, Enric Nomdedéu, treballarà en els àmbits de modernització i transparència, de relacions institucionals i de normalització lingüística, a més d’exercir de vicealcalde i de portaveu del govern; Ali Brancal serà la responsable d’impulsar les polítiques de participació ciutadana, igualtat i habitatge; Enric Porcar tindrà competències en esports i educació; i Vèronica Ruiz serà la regidora encarregada de cultura. A més, Ali Brancal, Enric Porcar i Verònica Ruiz presidiran les tinences d’alcaldia de l’est, el nord i l’oest, respectivament; pel que fa a l’organització interna de les tres àrees de govern, Enric Nomdedéu presidirà la comissió de Democràcia, Transparència i Participació, i Ali Brancal i Enric Porcar ocuparan les vicepresidències de les comissions de Drets i serveis i de Ciutat educadora.