L’acord global donarà lloc a un govern col·laboratiu composat per regidors i regidores de les dues formacions, on primarà la corresponsabilitat; l’alcaldia recaurà en Amparo Marco, i la vicealcaldia i la portavocia del govern, en Enric Nomdedéu.
Les delegacions de PSPV i Compromís han arribat aquesta vesprada a un acord global per tal de formar govern municipal, un govern de transformació que aprofundirà en la transparència, en les qüestions socials, en la participació ciutadana i en la gestió eficient. Aquest govern tindrà com a alcaldessa a Amparo Marco, i com a vicealcalde i portaveu del govern a Enric Nomdedéu.
Les dues formacions han coincidit en afirmar que, després del treball programàtic conjunt dut a terme per PSPV, Compromís i Castelló en Moviment, arribar a un acord sobre la distribució del govern i de les responsabilitats ha estat ràpid. En aquest sentit, des de PSPV i de Compromís s’ha apuntat que l’organigrama sencer es farà públic en els propers dies, un organigrama on les responsabilitats de govern es compartiran entre els regidors i les regidores de les dues formacions.
Finalment, les delegacions de Compromís i PSPV han volgut manifestar la satisfacció per assolir un acord de govern que permetrà que el canvi demandat per la ciutadania en les urnes cristalitze en una nova manera de fer política a la ciutat de Castelló.