La comissió negociadora rep el mandat de «treballar per conformar un equip de govern que servisca per aplicar les polítiques acordades des de la responsabilitat que ens reclama la ciutadania, però sense oferir cap xec en blanc a ningú»
Compromís per Castelló ha celebrat avui una assemblea oberta per informar de l’avanç de les negociacions per impulsar una agenda de canvi i transformació i conformar un govern de progrés a l’Ajuntament de la ciutat. Un cop escoltat l’informe de la comissió negociadora les persones assistents han validat l’acord programàtic amb PSPV-PSOE i Castelló en Moviment perquè recull la immensa majoria de les propostes de Compromís i garanteix una agenda de canvi i transformació després d’anys de governs de dretes a Castelló de la Plana.
L’assemblea ha valorat molt positivament la tasca negociadora i ha emplaçat a rubricar l’acord amb les altres forces d’esquerres de la ciutat per «impulsar polítiques reals per millorar la vida de la ciutadania». De cara a poder tirar endavant estes polítiques, l’assemblea també ha encomanat a la comissió negociadora «conformar un govern municipal estable i que siga útil per aplicar les mesures contemplades en l’acord programàtic. Nosaltres ens comprometem amb les propostes acordades i en conseqüència farem tot el possible per bastir un equip de govern que ho aplique de forma decidida».
El següent pas doncs és establir una negociació des de demà mateix amb la resta de forces «per posar-se a fer feina des del primer dia, però sempre des d’un govern que garantisca l’aplicació de les mesures de transformació social i només en eixe cas. Compromís assumeix la responsabilitat reclamada per la ciutadania en la conformació d’un govern de progrés i té la ferma voluntat d’aplicar en primera persona les polítiques acordades, però en cap cas s’ofereix a ningú un xec en blanc ni s’acceptaran imposicions de la mateixa manera que no volem imposar res a ningú».