L’Ajuntament anunciava fa dos dies en roda de premsa que anaven a invertir més de 3,4 milions d’euros, pràcticament tot anirà per a obres, projectes i reformes, és a dir, el sector de la construcció tan castigat per l’atur.

Aquesta és la principal inversió en obra pública que farà l’Ajuntament de Castelló, d’ençà que el Partit Popular va ingressar 2,7 milions d’euros en el compte corrent suís de Santiago Calatrava, per un projecte que no podia veure la llum, ja que buscava incrementar les places per a fer congressos en la ciutat, quan la realitat és que estem molt lluny d’arribar a cobrir l’oferta que fa l’auditori, un auditori que ens va costar 27,75 milions d’euros i que ara en la seua web hi ha un demolidor: “Ho sentim. No hi ha esdeveniments actius en aquest moment.

Eixa era la manera d’entendre les obres públiques per part del PP, projectes de milions d’euros, sense una necessitat concreta, que ens han deixat la butxaca escurada, de fet 116 milions d’euros, interessos bancaris a banda, és el que deu aquest ajuntament, gràcies als bons gestors que han sigut els populars.

Front això el govern tornem a ficar a les persones en el centre, la principal part de la inversió anirà a parar a tractar de minimitzar les inundacions que es produeixen a Castelló de forma periòdica, a fer reformes en les nostres escoles i a encetar projectes que no sols milloren l’atractiu turístic de la nostra ciutat, sinó que als seus habitants ens facilite gaudir de la nostra muntanya i platja.

Ignasi Garcia Felip
Portaveu de Compromís per Castelló

(article publicat a El Periódico Mediterraneo el 27/08/2015)