Pau Sancho, secretari de l’àrea de sectorials de Compromís: “En les pròximes setmanes les sectorials de Compromís, que han sigut el puntal bàsic en l’elaboració del programa electoral reprenen l’activitat”.

El secretari de Sectorials de Compromís per Castelló Pau Sancho ha declarat “amb la represa del curs tornem a ficar en marxa les sectorials d’urbanisme, de memòria històrica, de cultura, d’esport, d’economia i socio-educativa, cinc grups de treball oberts a la ciutadania, que han sigut la base del programa electoral i l’activitat política de Compromís”.

Pau Sancho ha afirmat que “el primer deure que tindran les sectorials serà fer una avaluació de com les propostes que es van llançar des d’aquestos grups de treball, han acabat sent la part fonamental del programa de govern municipal”.

Pau ha explicat, “que altra feina, serà redefinir-les, doncs a partir d’ara no sols hauran de ser els que fan propostes als regidors, també caldrà que avaluen l’acompliment del programa electoral” de fet ha afegit “que en les pròximes setmanes les sectorials de Compromís plantejaran al govern quins punts del programa veuen que cal prioritzar, per a l’exercici vinent”.

Per últim Pau ha dit “Compromís estem preparant una assemblea oberta per a que aquests grups de treball i tota la ciutadania que vulga participar, coneguen de primera mà la feina feta, i com poden participar. En breu ficarem en marxa una nova sectorial d’igualtat.”