Enric Porcar desmenteix el comunicat del CE Castelló SAD en el qual acusa al Consistori de voler obligar al club a pagar els subministraments de llum de l’Estadi Castàlia.  El regidor aclara que “en cap conversa amb el club s’ha parlat mai que hagen de pagar la llum.  Des de l’Ajuntament hem entès sempre que es tracta d’un club especial, per allò que representa per a la ciutat de Castelló, i per això seguirem sufragant aquesta despesa, com s’ha vingut fent fins ara.  No obstant açò, ens agradaria que aquest detall quede especificat en la redacció del nou conveni de cessió que, des de l’assessoria jurídica de l’Ajuntament s’està redactant”.

Respecte de la no inclusió d’una subvenció nominativa de 60.000€ al club, l’Ajuntament ha aclarit que “el Castelló fa temps que no rep els diners directament, sinó que el Patronat d’Esports pagava factures vinculades al manteniment de l’Estadi Castàlia.  Però açò contradiu a l’actual conveni, ja que aquest dicta que el club s’ha de fer càrrec del manteniment i instal·lacions del camp”.

El Consell Rector del Patronat d’Esports va aprovar la setmana passada un nou pressupost amb el suport i consens de tots els grups polítics i de tots els clubs esportius representats.  Un pressupost en el qual s’ha augmentat en més d’un 100% la partida de manteniment de les instal·lacions esportives per a poder sufragar les despeses de manteniment de Castàlia.  Així, hi haurà una comissió de seguiment, composta per tres directius del club, el regidor d’Esports, el gerent del Patronat i un representant de l’oposició, que decidirà les obres de millora o manteniment que siga necessari escometre a cada moment, triarà a l’empresa més adequada per a dur-les a terme i vetlarà pel compliment del conveni.

Davant una altra de les acusacions abocades pel club de paralitzar la subvenció atorgada l’any 2015, Porcar ha aclarit que “serà la comissió de seguiment la que decidisca quines obres o actuacions es van a dur a terme abans que finalitze el 2015 amb els diners que encara no s’ha gastat”.
Finalment, el regidor d’Esports, Enric Porcar, s’ha mostrat “dolgut pel comunicat que ha realitzat el club perquè des del primer dia hem tractat al CD Castelló amb un afecte especial per ser el club de la ciutat i per tot el que representa i significa per a la mateixa i per als castellonencs”.
Prova d’aqueix afecte és el fet que el Patronat d’Esports haja fet l’esforç de concedir-li al club, per primera vegada, un total de 37 hores setmanals d’entrenament en camps de titularitat municipal a preu de club esportiu amb promoció esportiva de base. “Hem fet açò per a ajudar al club i promocionar l’esport base i ens agradaria que el Castelló valorara aquest suport” ha conclòs Porcar.