Ali Brancal ha signat un conveni que permetrà rehabilitar 161 habitatges d’aquest barri. L’acord implica una inversió de més de 680.000 €.

La regidora d’Habitatge estava molt contenta ja que “permetrà realitzar una rehabilitació del parc públic d’habitatge en un dels barris castellonencs que més han marginat i oblidat les diverses administracions públiques fins avui. A més, aquestes rehabilitacions milloraran la seguretat dels habitatges, que es van construir fa més de 30 anys, i que necessiten millores evidents des de fa temps. Amb les obres de readequació també guanyarem en eficiència energètica i podrem reactivar l’economia a través del sector de la construcció”.

Per la seua banda, la consellera Maria José Salvador ha assenyalat “la voluntat i vocació manifesta del Consell d’escometre el procés de rehabilitació i reforma del parc públic de la Generalitat que suposa un pas avant en la nova política d’habitatge que es proposa actuar sobre la ciutat consolidada i és un dels principals vectors de la Conselleria juntament amb la lluita contra els desnonaments”.