Toca al nou Ajuntament ajudar a recuperar el sa costum de gaudir del espai ciutadà, un hàbit prou perdut socialment després d’un parell de dècades de govern PP menyspreant l’ús social dels espais públics i l’oci que no siga de pagament. L’esforç arranca amb Sentim els Parcs, una campanya d’animació que inclou ecotallers, jocs de reciclatge i dinamització teatral amb els Reciclamàtics a càrrec d’Splai Castelló.

Verònica Ruiz explica que “aquest mes seran actuacions musicals però la dinamització de parcs també s’obrirà a altres activitats com el teatre, les titelles i la dansa per que omplir d’animació cinc parcs de la ciutat”.

Tres Regidories es coordinen per Sentim els Parcs amb l’objectiu de descentralitzar l’activitat ambiental i cultural, i promoure l’ús social dels parcs amb una programació dissenyada per oferir una alternativa d’oci sostenible i cultural per als més joves.

Sentim els Parcs s’inicia aquest dissabte amb un especial Halloween en el parc de la Panderola, en el Grau, i continuarà tots els diumenges de novembre a partir del 8 en la Plaça de les Comunicacions, el parc Botànica Carmen Albert, el Dels Jocs Tradicionals i el del ric Nil.

LA PANDEROLA Sentim els Parcs arranca aquest dissabte amb un especial Halloween. La programació inclou tallers en els quals es podran realitzar ratapinyades, carabasses, monstres o fantasmes amb materials reciclats a més de gaudir d’animacions teatrals amb personatges caracteritzats per a l’ocasió i tallers de maquillatge terrorífic i quatre concerts a càrrec de Gab (11.30), The Soca (12.00), Chamuyo (20.00) i Kinki Band (21.30).

ALTRES PARCS La campanya continuarà el 8 de novembre en la plaça de les Comunicacions (Districte Sud) amb l’actuació musical dels Simples; el diumenge 15 de novembre en el parc *Botànica Carmen Albert (Districte Oest) amb Tan Stupids; el 22 de novembre en el parc *Jocs *Tradicionals (Districte Nord) amb Els Sidecars i el 29 de novembre en el parc del Ric Nil (Districte Aquest) amb Simago Lemons.