La Regidoria d’Educació d’Enric Porcar obrirà aquest dilluns una oficina al carrer Gaibiel número 4, en la planta baixa de l’edifici de l’Arxiu Històric Municipal.  L’horari d’atenció al públic serà de 9 del matí a 2.

L’Oficina atendrà a l’alumnat d’infantil, primària i secundària dels col·legis i instituts públics i privats concertats.  Prestarà servei d’atenció a l’escolarització sobrevinguda, peticions d’escolarització fora de termini, canvis de residència i canvis de centre dins de la mateixa ciutat.  Prestarà un servei que, fins avui, estava assumint la Conselleria d’Educació ja que Castelló era l’únic municipi del País que no comptava amb aquest servei.

Per a Enric Porcar, es tracta d’una “magnífica notícia i una eina molt important per a la ciutat, ja que permetrà escolaritzar i distribuir als alumnes nouvinguts a Castelló” ja que permetrà realitzar “polítiques d’equilibri que eviten la discriminació, amb un repartiment de l’alumnat més proporcionat”.

Els/les usuaris/es hauran d’aportar la sol·licitud d’admissió que se’ls facilitarà en la pròpia oficina, acompanyada del certificat d’empadronament, fotocòpia del llibre de família, DI del pare i de la mare i certificació del centre de procedència sobre la situació de l’alumne (nivell aconseguit i si accedeix o no a promoció), domicili i telèfon del centre.