Enric Porcar ha contactat amb els centres públics i concertats d’educació obligatòria per fer-los saber el calendari per a la tramitació de les ajudes per als llibres de text a través del programa #XarxaLlibres.

És imprescindible una excel·lent organització ja que s’ha previst que del dimarts 1 de desembre al dilluns 14 passaran, pel Patronat Municipal d’Esports, més de 20.000 famílies de 55 centres d’educació públics i concertats de primària, secundària i formació professional.

Els horaris d’atenció seran de 8 a 21 hores ininterrompudament de dilluns a divendres i de 8 a 14 hores els dissabtes.  Cal destacar que la Regidoria d’Educació habilitarà en el hall d’entrada del Patronat d’Esports un total de 20 taules d’atenció per a rebre la documentació.  El calendari, que s’ha establit per zones geogràfiques, preveu atendre entre 2.500 i 2.700 sol·licituds diàries.

Els dissabtes 5 i 12 i el dilluns 14 seran dies de lliure disposició i estaran reservats per a aquells pares, mares o tutors que no puguen presentar la sol·licitud el dia que els corresponga per calendari.  També s’atendrà a aquells alumnes que, encara estant empadronats a Castelló, vagen a un col·legi d’un altre municipi del País Valencià.

calendari_xarxallibres

La Regidoria d’Educació ha començat a moure per xarxes socials i a través del seu web municipal una infografia que explica els passos a seguir pels pares, mares i tutors dels alumnes i alumnes castellonenques que vulguen beneficiar-se del projecte #XarxaLlibres.