Marta Sorlí defensarà que els trens al Maestrat siguen una prioritat i no només un PowerPoint PePero (com va confesar fa pocs dies el responsable ministerial corresponent a una delegació de Compromís).  La cap de llista de Compromís-Podem-És el Moment recorda que, malgrat les promeses, el PP no preveu ampliar la freqüència de trens fins d’aquí a una dècada.

Marta explica que “ni PP ni PSOE han estat capaços de vertebrar les comunicacions ferroviàries a les nostres comarques.  És hora d’escoltar les persones.  I com a veïna del Maestrat i com castellonenca, la meua prioritat serà portar al Congrés la veu de les comarques de Castelló per que les reivindicacions històriques dels nostres veïns i veïnes s’incloguen en l’agenda política i perquè la xarxa de ferroviària eficaç i amb freqüències necessàries al Maestrat siga una realitat”.

La cap de llista de Compromís-Podem-És el Moment ha recordat que els successius executius de PP i PSOE han fet oïdes sordes a una reclamació unànime de la pràctica totalitat de municipis de la comarca, i de totes les administracions supramunicipals del nostre territori, com la Diputació i les Corts.  No obstant això, “estes reclamacions s’han desatès per la manca d’interès dels successius governs.  Per això, necessitem una veu potent a Madrid que, per primera vegada, porte la defensa de les necessitats de la ciutadania castellonenca al Congrés.  Tal ha estat les mentides del PP, que el propi director general d’Infraestructures del PP, Manuel Nen, va admetre fa pocs dies que l’ampliació de Rodalies i dels trens al Maestrat era només un powerpoint”, afegeix Marta Sorlí.

Davant “tants incompliments, cal que la veu de la gent que viu a Castelló se senta a Madrid”.  Per això, Marta Sorlí s’ha compromès a “lluitar amb totes les armes parlamentàries perquè els trens arriben al Maestrat el més aviat possible perquè els i els castellonencs no poden permetre patir durant una dècada més la insostenible manca de comunicacions que pateixen algunes de les nostres comarques”.