L‘acte de presentació de la candidatura Compromís-Podem-És el Moment és avui (divendres) a l’auditori de Vinaròs (plaça Sant Agustí, 7) i a les 7 de la vesprada, presentat per Enric Pla, alcalde i candidat al Senat

Intervindran membres de la candidatura al Congrés, encapçalada per Marta Sorlí, acompanyada per Claudia Varella, Alex Rodriguez, Pau Sancho i Santi Cortells. I els candidats al Senat Jordi Navarrete i Emilia Sanchez-Pantoja i es farà públic el manifest de #ÉsElMoment.

L’acte comptarà amb la presència de Josep Lluís Albinyana, primer president del País Valencià acabada la dictadura i que és candidat al Senat per la demarcació de València.

EIXOS  Com a preparació, ahir i a CsPlana, Marta Sorlí (cap de la llista al Congrés), Claudia Varella (número dos de la candidatura al Congrés) i Emilia Sanchez (candidata al Senat ) presentaren les línies programàtiques de la candidatura.

Marta Sorlí remarcà la necessitat d’aprofundir en els canvis que estan produint­-se a tot l’estat i les tres candidates explicaren el procés d’elaboració de programa que arranca en les diferents organitzacions i que conflueix de forma decidida per trencar el bipartidisme del País Valencià.

Marta assenyalava que els eixos principals en els quals treballarà la candidatura de Compromís-Podem-És el Moment estan centrats en les persones i els seus drets socials que s’han vist tan durament atacats durant aquesta crisi, una lluita decidida contra la corrupció que continua sent constant en la classe política del bipartidisme, una aposta clara per enfortir la democràcia per aconseguir que els polítics ens representen d’una vegada a la gent del carrer, un gir en el model energètic i productiu, per buscar la sostenibilitat, no sols ambiental, sinó també en el treball, fugint de bombolles especuladores i la garantia de treballar per tindre una fiscalitat i finançament justos, per poder garantir l’estat del benestar dels valencians i valencianes.