La programació ha arrancat amb actuacions de la coral Castàlia.  Avui, la Schola Jubilemus actuarà a les 19.30 hores en l’església Sant Tomas de Vilanova i a les 20.15 hores en la plaça Escultor Adsuara.

El divendres 18, la coral Sant Pere del Grau estarà a l’església de Sant Agustí i plaça Mª Agustina a les 19.00 hores, mentre que a les 20.30 hores es realitzarà un concert especial, Nadales de la Plana Memorial Pepe Falomir, en el Teatre Principal.

El dissabte 19 actuarà la coral Vicent Ripollés a les 17.00 hores en la plaça Hernán Cortés i la plaça Borrull.  La coral Veus Atrevides, realitzarà una actuació itinerant recorrent la plaça de les Aules, carrer Cavallers, carrer Colón, plaça Peixateria, carrer Enmig i Porta del Sol.

El dilluns 21, la coral Castàlia tornarà a actuar a les 18.30 hores en el Centre Municipal de Cultura.

El dia 22 serà el torn de la coral Gloria Resurrexit, que actuarà a les 19.00 hores en l’església dels Carmelos i en la plaça Joan XXIII.

El dia 23 la coral Juan Ramón Herrero a l’església de Sant Joan de Poblesec i en la plaça Columbretes a partir de les 18.45 hores.

Finalment, el dia 28 la coral Veus de Lledó actuarà a les 19.30 hores en el Maset Blau de l’Avinguda l’Alcora i a les 20.00 hores en l’església de San José Obrero.

Banda municipal  Oferirà dos concerts especials:  El dia 18 a les 18.30 hores actuarà amb un concert de nadales en la Plaça Major.  I, l’endemà, dissabte 19, celebrarà el Concert de Nadal a les 19.30 hores en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Dolçainadal i Betlem de la Pigà  El Dolçainadal serà un concert benèfic a favor de l’Associació Síndrome de Down organitzat per la colla de dolçainers i tabaleters El Soroll.  El dia 26 en el Palau de la Festa amb entrada de 3 € destinada íntegrament a l’associació.  En el concert participaran també la colla de dolçainers i tabaleters Xarançaina, la colla de dolçainers i tabaleters Xaloc i la colla de dolçainers i tabaleters de Castelló.

El dia 23, a partir de les 21 hores en el Teatre Principal, el tradicional Betlem de la Pigà, una representació nadalenca plena d’escenes costumistes i tradicionals del Castelló de principis del segle XX.  La representació, obra de Miquel Peris musicada per Matilde Salvador, explica el naixement de Jesús a La Plana, conjugant la història, la paròdia, el surrealisme i la ironia.  Música, dansa, cantants, xiquets, actors… quasi 200 persones participen.