A més de les activitats ja conegudes, podem sumar unes quantes més (de moment, Verònica Ruiz i la resta de l’equip van a mort i poden augmentar més).  Afegim:

1]  Plaça Major: tallers, màgia, circ, conta contes i animació infantil del 27 de desembre al 4 de gener en horari de matí i vesprada

La plaça Major serà un gran escenari per al públic familiar.  La proposta, que s’estrena enguany, inclou tallers, manualitats, conta contes, animació, màgia, música i circ segons els dies.

La dinamització infantil serà en horari de matí i vesprada (d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00) per tal de facilitar la participació de les famílies.

Objetivo Cero ha dissenyat per als dies 27, 28, 30, 2 i 3 una oferta d’oci infantil basada en el Nadal des d’un punt de vista respectuós amb el medi ambient, atès que els materials utilitzats en els diversos tallers seran reciclats i s’apostarà així per l’ecodiseny.  A través de diverses activitats es treballaran les habilitats artístiques, psicomotrius, així com les emocions i se situaran diverses zones on els monitors realitzaran les activitats amb els xiquets i xiquetes.  Estan previstos explica contes, danses, cançons i estiraments.  En aqueixa mateixa zona, també es realitzaran tallers d’emocions amb dinàmiques per als més xicotets.

A més, la vesprada del 2 de gener la música també es farà un lloc en l’escenari de la plaça Major. A les 18.30 començarà un concert de rock and roll a càrrec del grupo Trece i, a continuació, actuarà la Rana Manca.

Els dies 29, 1 i 4 l’oferta d’oci infantil i familiar estarà repartida en quatre zones que comprendran activitats d’animació, jocs, expressió artística i tallers. Cada dia s’incorporarà una temàtica diferent en els tallers perquè xiquets i xiquetes puguen repetir participació.  Així, està previst fer un taller de màgia perquè els més menuts aprenguen alguns trucs bàsics, també un taller de danses del món i, finalment, un taller de circ perquè puguen fer malabars, practicar amb el diàbolo, etcètera.

A més, el dia 31, coincidint amb la celebració de la Sant Silvestre, l’última carrera de l’any i la més popular i familiar de totes, s’ha previst una matinal de jocs a càrrec de Món d’Animació.  D’11.00 a 14.00 hi haurà jocs de fusta XXL, un arbre de Nadal per a penjar els desitjos per al nou any i un photocall per a acomiadar 2015.

2]  Nit de Cap d’Any al Grau amb un espectacle ‘local i en clau d’humor’

Festa especial al Grau amb un espectacle en clau local i en clau d’humor que arrancarà a les 23.30.  El Grau cap al 16 serà un espectacle desenvolupat expressament per Splai Teatre que dinamitzarà els minuts previs a les campanades amb una proposta que s’inicia amb un compte arrere, una capçalera similar a la d’un programa de televisió i l’actuació de dos actors que, en clau d’humor, faran referències a temes grauers.  Després, es projectarà un vídeo amb felicitacions de col·lectius, entitats i veïns del Grau.

Aquest especial de finalització d’any se celebrarà en l’edifici centenari del rellotge, on després de les campanades es dispararà un xicotet castell de focs artificials i, posteriorment, es convidarà als participants al fet que es traslladen al parc de la Panderola on continuarà la festa amb la participació dels DJ Jaume Blasco (00:15 h), DJ Peta (2:00 h) i el DJ Dimoni (4:00 h), tots ells residents i coneguts del districte marítim.

Aquesta programació especial pretén reimpulsar la celebració i aposta per la col·laboració entre restaurants i altres locals d’oci.