Famílies, clubs esportius, associacions culturals, col·legis i persones a títol individual arreplegaren ahir en el parc de l’Auditori els diplomes que acrediten l’apadrinament d’algun dels exemplars de fulla perenne replantats en diferents punts de la ciutat des del 26 d’octubre.

Un centenar de persones i nombrosos xiquets i xiquetes menors de 12 anys aprofitant les vacances escolars.   L’alcaldessa va agraïr la implicació dels que s’han sumat a la campanya i va destacar que “el patrimoni arbori és un símbol de la nostra cultura i el nostre territori.  Un arbre és ombra, és verd, és futur, és sensibilitat, és benestar i una infinitat d’aspectes positius per a la nostra ciutat pel que us agraïm que hàgeu decidit formar part d’aquesta família d’apadrinament d’arbres en la nostra ciutat”.

Marco s’ha referit especialment “als xiquets i xiquetes que han apadrinat, perquè ells són el futur, com els arbres que s’han replantat, i amb iniciatives d’aquest tipus ajudem al fet que s’estime el nostre patrimoni i a fer una ciutat millor”.

La Regidoria de Sostenibilitat ja està treballant en la segona fase d’apadrinament que s’estendrà a 500 nous exemplars, en aquest cas d’espècies de fulla caduca, i que es farà públic a través del portal institucional municipal.

La regidora Sara Usó, ha donat un “gràcies infinites” a totes les persones que han apadrinat un arbre per “l’afecte, respecte i cura que demostreu amb aquest gest per les zones verdes i els arbres de la ciutat de Castelló”.  Usó ha animat “a fer arribar les vostres idees i propostes per a, entre tots, millorar els nostres espais verds” i ha convidat a apadrinar els exemplars que es replantaran a partir del mes de gener.