La nova comissió permanent de direcció del Pacte Local per l’Ocupació ha felicitat al govern municipal per la injecció de 300.000 euros en el pressupost de 2016 després d’encadenar tres anys (2013, 2014 i 2015) sense partida.  La inversió reflecteix l’aposta per l’ocupació i per l’impuls a polítiques que ajuden a generar oportunitats laborals per als castellonencs.

Les polítiques municipals de creació d’ocupació es concreten en el pressupost per a 2016 amb 2,1 milions d’euros, un 105 % més del pressupostat en 2015.

Els integrants de la comissió han agraït “la implicació i l’aposta de l’Ajuntament per l’ocupació”.  La reunió constitutiva ha fixat la periodicitat de les reunions, que tindran caràcter trimestral malgrat que, de començament, es convocaran de forma mensual.  De fet, la pròxima cita s’ha programat per al mes de febrer.

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica ha explicat que la voluntat del govern és “involucrar a tots els col·lectius representats en el Pacte Local per l’Ocupació en el disseny d’un pla estratègic municipal d’ocupació, perquè cada entitat puga aportar idees, propostes, actuacions i línies de treball que ajuden a impulsar les oportunitats laborals en la nostra ciutat”.