Dani Miquel, Marcel el Marcià, Rodamons Teatre, Terna, Atupa, Món d’Animació i la Muixeranga van fer disfrutar a majors i menuts.  Una de les cites més esperades era la de Dani Miquel, el “xiquet crescudet” que canta aquelles cançons populars que els xiquets moderns estaven oblidant.  Tot un ‘showman’ que encanta i diverteix tant a xiquets com a majors . Les seues cançons, moltes d’inspiració popular i tantes altres de caràcter més personal, respiren la màgia natural del rondaire i rodamón versador.  Tot aquell que asisteix a un concert de Dani Miquel s’endinsa en un túnel del temps en el qual es transforma en xiquet i no pot evitar acabar cantant, ballant la conga, o fent el rogle, convertit en una criatura més.

Una altra de les actuacions estrella fou la de Marcel el Marcià, on mitjançant les cançons i el teatre, el personatge transmet la seua visió de la realitat.  El joc, la fantasia i la música es barregen per a crear un espectacle divertit i, alhora, educatiu.

Rodamons Teatre delectà al públic familiar amb un espectacle de música en directe interpretada amb instruments antics i altres nous reciclats. Una forma de passar una estona diferent i amb diversió assegurada.

En el mateix sentit estigué l’actuació de Terna, una agrupació musical formada per instruments clàssics i moderns, els quals interpreten música de pel·lícules i sèries animades.  Terna apel·la a la participació del públic, aconseguint que els més xicotets passen una estona divertida, escoltant música coneguda per ells.

Finalment, Atupa, amb la seua música fresca i desenfadada posà el toc modern i raper de la cita d’aquest dissabte.

Món d’Animació s’encarregà de l’organització de tallers, activitats i jocs durant tot el matí, mentre la Conlloga Muixeranga de Castelló ensenyava als xiquets i xiquetes a realitzar figures durant tota la jornada.  També es podia visitar una fira d’editorials.