L’equip de govern i l’Associació d’Aturats posen en marxa un projecte per a millorar l’accés a l’ocupació de les persones desocupades i que inclou la realització d’un butlletí informatiu amb totes les ofertes d’ocupació de la ciutat i la realització de xarrades, entre altres iniciatives.

L’Ajuntament ha cedit a l’associació un espai de treball en les dependències municipals del carrer Enmig perquè puga desenvolupar les seues activitats i, en concret, aquest projecte que es dirigeix al col·lectiu de persones aturades de la ciutat i també a les empreses i persones ocupadores.

D’aquesta forma, l’Associació d’Aturats de Castelló realitzarà setmanalment un butlletí informatiu, amb caràcter gratuït, sobre ofertes d’ocupació i ho remetrà a l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament per a la seua difusió.  També mantindrà actualitzada la informació sobre ofertes d’ocupació en la seua pàgina web http://paradosdecastellon.org i xarxes socials.  L’associació impartirà de forma gratuïta tres xarrades anuals sobre la cerca d’ocupació en xarxes socials i mitjans tradicionals dirigides a la població aturada.

L”objectiu del Govern Municipal és treballar conjuntament amb tots els agents relacionats amb l’ocupació per a ajudar a generar ocupació digna i de qualitat, per aquest motiu s’ha impulsat el Pacte Local per l’Ocupació amb una partida de 300.000 euros en el pressupost de 2016 després d’encadenar tres anys (2013, 2014 i 2015) sense consignació.  La ciutadania viu una situació insostenible amb més de 16.000 persones aturades.