L’Ajuntament es reunirà amb la ciutadania per a explicar la gestió econòmica amb seguiment dels indicadors de benestar.  L’explicació la farà el vicealcalde i el regidor de Gestió Municipal aquest dimecres a les 19.00 hores en el Saló d’Actes de l’Edifici de Quatre Cantons (Carrer Enmig, 82).

Nomdedéu destaca que “amb aquesta conferència pretenem potenciar i evidenciar dos dels nostres màxims compromisos al capdavant de l’Ajuntament: la transparència i la participació ciutadana; és important posar tota la informació sobre el funcionament del Consistori a la disposició de la ciutadania”.

Lorenzo pensa que “els ciutadans tenen dret a saber i entendre d’on venen els diners que gestiona l’Ajuntament i, sobretot, saber en què es gasta i a quines polítiques es destina el pressupost.  A més, amb aquesta conferència oberta a la ciutadania els donem la possibilitat de poder preguntar tots aquells dubtes que el pressupost municipal els genere, estarem encantats de solucionar-los”.

Ignasi Garcia valora positivament una actuació que “Compromís ja feia quan estava a l’oposició, de fet l’únic grup dels presents a l’Ajuntament quan manava el PP.  I ara, hem fet una intensa campanya explicativa [#PressupostosDelCanvi] que ha arribat a més de 40.000 persones per les xarxes, persones que han valorat l’esforç de transparència de la nostra organització i han aportat sugerències idees i crítiques que incorporarem a futurs projectes. En aquest sentit, la campanya ha segut també un èxit com model informatiu”.

Com explica Ignasi, “Castelló és l’espai on vivim, i volem una comunitat forta on ciutadans i ciutadanes ajuden a articular els interessos i projectes, per millorar la qualitat de vida i implementar una solidaritat i uns serveis públics de qualitat.  Compromís ve anys treballant per una influència directa i la participació dels ciutadans en els processos polítics de la ciutat.  Sabem que és difícil passar del no res de l’època PP al que vol Compromís, però anem a fer-ho realitat”.