Més de 200 estudiants de Primària participen aquest divendres en una sessió que inclou una visita guiada, tallers i un conta contes.  El parc Ribalta acullirà una jornada escolar en la qual els més menuts coneixeran els secrets d’aquest pulmó verd de Castelló amb una visita educativa dins de la campanya Parc Ribalta. Vine a coneixer’l que busca conscienciar a xiquets i xiquetes sobre la importància del medi ambient, el respecte als arbres i a les zones verdes de la ciutat.

L’activitat combinarà una visita als llocs més emblemàtics del parc guiats per “La Follet del Parc” i la realització de tallers mediambientals a càrrec de Baobab on s’utilitzarà materials reutilitzables per a posar en valor la cura del medi ambient.

La jornada finalitzarà amb un conta contes en la zona del Templet on “La Follet del Parc” explicarà històries increïbles, on es posarà l’accent en la importància de les zones verdes de la ciutat, en el seu respecte i cura.

Aquesta és una de les campanyes escolars incloses en el catàleg d’activitats didàctiques oferides als col·legis i instituts de la ciutat per a aquest curs 2015-16, que també inclou altres com la sensibilització mediambiental en col·legis, observació d’aus, visita d’espais naturals municipials, visites educatives a la Marjaleria.