L’alcaldessa de Castelló i el de Granollers, ciutat que encapçala la candidatura, s’han reunit amb Ximo Puig i Javier Moliner per presentar la candidatura conjunta que presenten Granollers, Tarragona, Lleida i Castelló de la Plana com a seu i subseus del Campionat Mundial d’Handbol Femení de 2021.  En la trobada també han participat el regidor d’Esports de Castelló, Enric Porcar, i el diputat provincial d’Esports, Luis Martínez.

Javier Moliner ha mostrat la total predisposició de la Diputació per recolzar a la capital de la Plana com subseu d’aquest campionat.  En els mateixos termes s’ha manifestat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que s’ha reunit amb els dos alcaldes i el president de la Federació Espanyola d’Handbol per conèixer els detalls del projecte.

L’alcaldessa ha recordat la tradició de l’handbol a la nostra ciutat per defensar la presència de Castelló com a seu.  “La ciutat compta amb el club d’handbol més important de la província, el Club Esportiu Handbol Castelló, amb 38 anys d’existència”, ha explicat.  Es tracta d’un club masculí i femení, que ara té el seu major nivell esportiu en categoria femenina, amb un equip que milita en la Divisió d’Honor Plata i que està en camí d’ascendir està a la màxima categoria de l’handbol nacional.  De fet, en les dues últimes temporades ha jugat la fase d’ascens a Divisió d’Honor, ha estat tres vegades subcampió d’Espanya cadet femení i en una ocasió va quedar tercer i compta amb diversos títols autonòmics.  El club té una canterade 14 equips en competicions autonòmiques, 7 d’ells femenins, a més dels escolars, i diverses jugadores internacionals.