Ciudadanos ha tingut la barra de criticar un pla d’ocupació al que no ha aportat ni una sola proposta dins del termini de tres setmanes previst.  El PP, de moment, és més discret i calla, ja que la realitat és que només van aportar idees i treball Compromís, Castelló en Moviment i PSPV.

Cristina Gabarda, una portaveu que almenys té la virtut de ser franca i directa sobre el que representa Ciudadanos, amb freqüència d’una forma massa enlluernadora, va tindre l’ocurrència de criticar l’aprovació del Pla Estratègic d’Ocupació, malgrat ser el primer que té la ciutat, que s’ha consensuat amb agents socials i que s’ha fet amb les aportacions dels integrants del Pacte Local per l’Ocupació.  I no menys important, que ella no havia aportat ni una línia.

Per evitar polèmiques, només cal recordar que tal com consta en l’acta del Consell Rector del Pacte Local per l’Ocupació celebrada l’11 de gener, a pregunta de la pròpia Gabarda se li va informar on podia remetre les aportacions i es va comunicar que els cinc grups polítics amb representació municipal tenien de termini fins al 30 d’aqueix mateix mes per a presentar les seues iniciatives.  Dels cinc partits, solament tres van fer aportacions, ni Ciudadanos i PP van voler sumar-se.  Eixa és la realitat de Ciudadanos i PP.