7a edició del festival de gènere policíac Castelló Negre

Verónica Ruiz ha participat en la presentació del festival de gènere negre i policíac Castelló Negre, que es celebrarà en la ciutat i altres localitats entre el 2 i el 14 de maig.
La regidora ha manifestat que “Castelló una vegada més es col·loca en el mapa cultural gràcies al gènere negre amb un festival que arriba a la seua setena edició i que està considerat com el segon festival d’aquest gènere més important d’Espanya”.

L’Ajuntament aportarà el Teatre del Raval per a oferir a la ciutadania una programació del millor cinema negre, amb projeccions i cineforum durant la celebració del festival.

Així, el dia 6 de maig a les 20.30 es projectarà en aquest teatre i de manera gratuïta la pel·lícula ‘Una noche para sobrevivir’, dirigida per Jaume Collet-Serra.  I el dia 7 a les 19.30 hores es realitzarà el Cineforum, amb la presència d’Eduardo Torres Dulce, Luis A. de Cuenca i Luis Herrero i la projecció de ‘Gangster Squad’, dirigida per Rubén Fleischer.

A més, el festival comptarà també amb exposicions, conferències, presentacions de llibres i taules redones en la ciutat de Castelló, així com amb concerts, lectura per a joves, tallers i gales de cinema en altres localitats com Almassora, Benicàssim, Onda i Peníscola.

La programació completa del festival es pot consultar a través de la pàgina web www.castellonegre.es.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *