Neix un cicle dedicat a la música blues els dissabtes del mes de maig

Verónica Ruiz ha presentat el I Cicle de Blues a Castelló, una iniciativa de la Regidoria de Cultura que “conscient que la música blues no tenia el seu espai propi en la ciutat de Castelló, malgrat la gran demanda i els grans músics locals de gran experiència, hem volgut dotar de contingut aqueix buit existent”.  L’objectiu és el “d’impulsar i promoure als músics locals, que estaran durant tots els dissabtes del mes de maig en permanent contacte amb altres professionals, no solament del País sinó de la resta de l’Estat”.

Verónica també ha destacat la idea que el I Cicle de Blues neix amb la intenció de “donar suport i cabuda a altres disciplines dins del cicle, com la dansa i el teatre, que seran les disciplines que ens faran entendre la història del blues”.

Així, dins de la programació del cicle, que es desenvoluparà els dies 7, 14, 21 i 28 de maig en la plaça Hort dels Corders, es podrà gaudir d’una master class de guitarra amb El Predicador Ramírez en la Casa de la Cultura el dia 7 a les 17.00 hores, el concert de Wax & Boggie Rythm Combo a partir de les 20.00 hores en la plaça Hort dels Corders i una Jam Session Blues en la sala Veneno Stereo a les 23.00 hores.

El dia 14 de maig a les 18.00 hores es realitzarà l’espectacle ‘La Història del Blues’ a través de la dansa, la música i el teatre; i a les 20.00 hores serà el torn del taller de Lindy Hop amb Le Dancing Pepa Swing Band. Ambdues activitats es desenvoluparan en la plaça Hort dels Corders.

Per al tercer dissabte, 21 de maig, hi ha prevista una presentació del disc ‘Barro y Blues’ de Meter Manorara a les 18.00 hores també en Hort dels Corders i el concert de Maeso Organ Trio a partir de les 20.00 hores també en la plaça. Finalment, a les 23.00 hores en el Pub Terra hi haurà una Jam Session Blues.

Per a finalitzar, el 28 de maig es podrà gaudir en la mateixa plaça de la Jam Blues Band a les 18.00 hores i de Las Balas Perdidas a les 20.00 hores.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *