La Regidoria de Sostenibilitat Ambiental lliurarà aquest divendres els diplomes de la segona fase de la campanya ‘Apadrina el teu arbre’ dirigida reforçar la vinculació entre els veïns i veïnes i el patrimoni arbori de la ciutat.  En aquesta segona fase s’han apadrinat 206 arbres de fulla caduca en diferents zones de Castelló on hi havia mancances, tant en parcs com en diferents vies urbanes.

El lliurament dels diplomes coincidirà amb la celebració d’una jornada més de la campanya de dinamització ambiental, cultural i esportiva ‘Sentim els parcs’, en aquesta ocasió en la plaça Mar Mediterrani.  Les persones que assistisquen, tant si van a arreplegar el diploma com si no, podran participar en les activitats ambientals, culturals i esportives organitzades.  Així, està previst que a les 18:00 es lliuren els diplomes i fins a les 19:00 h es puga participar en les partides de bàdminton organitzades pel Club Bàdminton Castelló o gaudir de les cançons i històries curtes de contingut mediambiental a càrrec d’Amics de Palanques.  I a les 19:00 podran gaudir del concert de la Banda Municipial de Castelló amb un programa a força de peces populars com Disney’s Fantillusion Parade!; On the Sea (La Sirenita); Jungle Fantasy; El Carnestoltes dels Animals; El Llibre de la Selva,etcètera.

El perfil dels nous ‘padrins’ i ‘padrines’, igual que en la primera fase, també és molt divers.  Hi ha persones que han apadrinat a títol individual, pares que han apadrinat arbres per als seus fills,apadrinaments col·lectius d’escoles o associacions.  Destaca el cas del centre d’educació infantil Enrique Odriozola, que han apadrinat 47 arbres entre famílies i personal.  La Fundació Síndrome de Down també s’ha sumat a aquesta iniciativa.