Dispositius especials de Policia Local i emergències per a la Nit de Sant Joan.  El de la Policia consta de tres fases: inclou atendre 14 punts de circulació necessaris per a garantir la fluïdesa del tràfic; la prolongació del servei de policia de platges (a les 15:00 es tancaran els accessos a la platja del Gurugú i a les 17.00 començaran la buidada de vehicles del passeig) que cobriran la seguretat de la zona per als vianants i del castell de focs; i s’atendrà l’operació tornada fins la finalització i normalització de la zona.

El d’emergències preveu, en funció de l’afluència de persones, instal·lar tres punts sanitaris més un de fix i tres unitats de bombers, incloent la Unitat de Coordinació de tot el dispositiu.

MOBILITAT  Funcionarà un servei especial d’autobusos i tram per facilitar el desplaçament.  Tres opcions tindran castellonenques i castellonencs:

La primera, fins a les 22.00 funcionarà el tram i el bus UJI-platja amb les freqüències habituals; després, també hi haurà tram fins a les 3:00 de la matinada amb una freqüència de pas cada 30 minuts i es podrà fer transbord amb la llançadora del Serradal o amb el bus Borrull-Grau-Platges.

La segona opció, és la línia Borrull-Grau-Platges, que fins a les 23:00 funcionarà cada 20 minutos i, després, funcionarà fins a les 3:00 de la matinada amb pas cada 30 minuts, amb la circulació per Ferrandis Salvador.

Finalment, també es podran desplaçar a la platja amb la línia interurbana Castelló-Benicàssim, que ampliarà l’horari des de les 2:00 fins a l’inici del seu horari habitual a les 6:00.

Recomanacions i aparcament  Entre les recomanacions per a aquest nit, el regidor Antonio Lorenzo ha animat als castellonencs a “utilitzar el transport públic amb l’objectiu de reduir al màxim l’afluència de vehicles privats”.  En cas d’optar pel vehicle propi, ha demanat que es faça “amb la major antelació possible i de manera escalonada per a minimitzar les aglomeracions en els accessos a la platja”.

Per als que utilitzen el cotxe privat s’han habilitat 250 places addicionals en pàrquing de l’aeroclub, que tindrà capacitat en total per a 500 vehicles, a més de les places d’estacionament en altres zones considerades oportunes per part de la Policia Local.

Finalment, recordar que no s’han d’utilitzar palets ni altres estructures que continguen claus ni enterrar les fogueres.