Enric Porcar ha informat de la posada en marxa de l’Escola Municipal de Piragüisme i Vela Lleugera, un projecte en col·laboració entre el Patronat d’Esports i el Real Club Nàutic de Castelló.  Xiques i xics podran gaudir de cursos d’iniciació a aquests esports a partir de juliol.  La durada de cadascun dels cursos serà de 12 hores i es realitzaran en horari de matí o vesprada els dissabtes i diumenges.  Les edats a les quals van dirigides aquestes activitats són de 12 a 18 anys per al piragüisme i de 8 a 18 anys per a la vela lleugera.

Els cursos de piragüisme tindran una durada de 4 dies, amb 3 hores d’aprenentatge cada dia, durant dos dissabtes i dos diumenges.  Es podrà triar l’horari de matí, de 10.00 a 13.00 hores, o de vesprada, de 14.00 a 17.00 hores.

Si s’opta per la vela lleugera podrà triar realitzar els cursos durant quatre dies (dos dissabtes i dos diumenges) en horari de matí o de vesprada, o triar l’opció de dos dies (un dissabte i un diumenge) en horari de matí i vesprada.

La gent que faça vela lleugera serà dividida en dos grups segons l’edat, un per als xiquets de 8 a 13 anys i un altre per als de 14 a 18 anys.  A més, en piragüisme es formaran grups a partir de 6 persones amb un màxim de 24 participants (2 grups de 12).  Mentre, en vela lleugera s’obrirà grup a partir de 5 xiquets amb un màxim de 24 persones (4 grups de 6).

El preu d’aquests cursos és de 40,60 € més 5 € de segur d’accident esportiu.  La inscripció, en el Patronat d’Esports (carrer Columbretes, 22).