A la valenciana va criticar que PP de Castelló mantinga en un lloc preferent en la seua llista a Óscar Clavell, imputat per corrupció, i protegint a tots els presumptes implicats en el cas de l’Hospital Provincial.  Marta Sorlí indicà que “en nombroses ocasions el PP ha afirmat estar fent una regeneració del partit, però, segueixen acollint als investigats per corrupció.  És intolerable que Óscar Clavell -amb dues investigacions per corrupció obertes- puga tornar a obtenir un escó al Congrés.  És clar que algú que pot estar implicat en assumptes tan tèrbols no està en condicions d’ocupar un càrrec públic”.  Sorlí també s’ha expressat sobre les diferents amenaces de querella que arriben des del PP arran de la revelació del cas de l’Hospital Provincial. “Els preocupa més desviar l’atenció que assumir responsabilitats”.

Per la seua banda, Claudia Varella posà en relleu la presumpta vinculació de l’alcaldessa Susana Marqués amb la trama de corrupció de l’Hospital Provincial.  Marquès va ser la diputada encarregada del Provincial durant un període al qual pertanyen moltes de les factures sospitoses i que suposen una despesa de 25 milions d’euros de manera irregular.  “Està clar que la senyora Marqués ha de donar explicacions sobre la gestió del Provincial.  És impossible que sent la responsable política no s’assabentés del que estava passant allà”.  Varella afirmà que per evitar aquests casos “la transparència ha de ser un pilar fonamental en la gestió de qualsevol institució pública.  Igualment, ens cal tancar per llei les famoses portes giratòries, per evitar que es gestione pensant en l’interès privat i no en l’interès comú”.

En aquesta mateixa línia, Sebastián Bretones, posà de manifest la vinculació del PP de Benicàssim amb la trama.  “El que ha estat fins fa molt poc el president del PP de Benicàssim, Miguel Llorens, era el responsable econòmic de l’Hospital Provincial, per tant, té una responsabilitat molt directa sobre aquest cas.  A més, recentment hem conegut que mentre Llorens estava al comandament de les finances del Provincial, es va donar presumptament una contractació a dit a un dels seus militants.  No em sembla cap casualitat”.