La candidatura d’A la Valenciana fa una crida a un “últim esforç perquè es mobilitzen tots aquells que volen fer un canvi real, aquells que volen deixar enrere les polítiques del passat i les polítiques de les elits per donar pas a un Congrés i un Senat que done veu a la ciutadania”.  Així ho han manifestat Marta Sorlí, Claudia Varela i Sebastián Bretones.

“Estem davant una oportunitat històrica per aconseguir a Madrid un Govern que siga un aliat als canvis iniciats en els nostres municipis i en el Consell.  A un pas que al Congrés se escolte el fastig dels castellonencs davant el caos dels Rodalies i del xantatge de l’AP-7; ens juguem aconseguir la força suficient per fer possible un finançament just que permeti fer realitat les inversions pendents en Sanitat, Educació i Serveis Socials; d’iniciar els canvis legals per recuperar els drets laborals i les llibertats que ens han arrabassat amb l’excusa de la crisi… però per això cal anar el diumenge a votar i cal convèncer a la nostra gent, als nostres amics, als nostres familiars, que no es queden a casa” assegurà Marta Sorlí.

La candidatura A la Valenciana tancà el repartiment de credencials amb un sopar popular en plena plaça, recordant que “la cita del diumenge és històrica, perquè estem en la cruïlla per decidir entre un govern A la Valenciana de canvi, o un govern a la Napolitana, que continue amb la foscor, amb la corrupció i augmente la desigualtat, com en els darrers anys”.  Ho comentava Claudia Varella qui subratllà que “som l’única garantia d’un canvi plural, que aposte per la igualtat d’oportunitats i la diversitat. Optem entre la nova política o la política dels imputats”.

Per la seva banda, Sebastián Bretones destacava que “votar A la Valenciana el diumenge és votar sí a la inclusió de les persones amb diversitat funcional; és a dir sí a polítiques de rescat per a les persones; sí a una nova oportunitat pels qui s’han deixat enrere….  En definitiva, es decideix entre recuperar l’estat del benestar o, per contra, continuar amb la dinàmica del investigat saqueig d’hospitals públics i col·legis”.