El senador Carles Mulet ha manifestat en la darrera jornada de campanya electoral que “finalitzen uns dies intensos que han de dur A la Valenciana a convertir-se en la principal força al País Valencià, perquè som els únics que defensarem com cal els interessos de la gent del nostre poble i perquè serem la garantia que no serem maltractats més per un Estat que ens infrafinança i empobreix, ni per personatges com Montoro, ni les màfies i grans poders”.

En aquesta campanya, Mulet ha participat en actes electorals a les comarques de Castelló i València, en els que s’ha parlat de la necessitat de reindustrialitzar un territori en shock pel fracàs del model del PP que ens ha arruïnat; on s’han vist casos como el de la Púnica i els 12 milions de diners públics per als campionats de golf de Fabra; la necessitat de millorar vials de l’Estat i sistema ferroviari atesa la precarietat de comunicacions del Camp de Morvedre i el Port amb Aragó, la A-68, N-238 o les rodalies fins el Maestrat.  S’ha explicat que cal un pla integral per abordar el manteniment del litoral valencià, dels perills del TTIP, ens hem oposat a qualsevol pròrroga de l’AP-7, a la possible posada en funcionament del Castor, o a l’explotació minera del Prat de Cabanes-Torreblanca.

Hem apostat per empreses menudes i cooperatives –algunes energètiques- front a les grans multinacionals i interessos que volen fer enormes infraestructures com la MAT per damunt de la gent i del territori.  Hem apostat per incorporar a la web la nostra agenda pública i proposarem crear al Senat un registre de reunions entre càrrecs, empreses o lobbies, si no ho promou la cambra.  Pel que fa al Senat, hem apostat per l’eliminació de les circumscripcions provincials i per la reducció en el nombre de senadors.

Per a Mulet “som aquells que defensarem els serveis públics des de l’ètica, del be comú i pensant en les persones.  Caldrà incorporar mecanismes per controlar l’especulació econòmica i que els ciutadans no acaben pagant els excessos de les màfies i grans poders financers o de projectes constructius fallits de l’Estat que beneficien a empreses privades que no assumeixen cap risc.  És el moment de nous aires a la política, de renovar cares, ser més propers a la gent.  Menys corbates, tratges i postureo i treballar per les persones, els joves i els ideals, davant el desolador panorama de l’atur i la necessitat d’emigrar que encara hi ha donades les pobres perspectives i precarietat d’una recuperació que no arriba”.