La programació de les aules d’informàtica de la Regidoria de Joventut presenta com a novetat un horari intensiu, amb cursos que duren entre 1 o 2 setmanes, per poder tenir una oferta més variada, i també inclou 20 cursos online i semipresencials relacionats amb l’ús de les xarxes socials com ara Facebook i Youtube, o el maneig bàsic d’Internet, la gestió d’emmagatzematge de dades en el núvol, o el disseny de pàgines web.

Durant el tercer trimestre de l’any, la programació també inclou cursos que abasten des del manteniment personal d’un ordinador fins a l’ús d’eines informàtiques com GIMP, Open Office, Prezi, Excel, Word i Windows Movie Maker entre altres.

A més, els cursos programats a les Aules Municipals d’Informàtica tenen una durada entre 6 i 12 hores, i es veuen complementats per xerrades temàtiques i hores de tutoria o d’assessorament de recerca de treball online.

Per als mesos de juliol i setembre presenten un horari més adequat al període estival i el seu preu és variable: poden ser gratuïts o costar entre 5 i 30€.  El termini d’inscripcions per als cursos de juliol van del 27 de juny a l’1 de juliol, i per al segon període, la matriculació serà del 29 d’agost al 2 de setembre.

Pel que fa als cursos online i semipresencials, amb una durada de 10 setmanes, tenen un cost de 30€ i la preinscripció es realitzarà a partir del 27 de juny. El llistat de cursos complet, així com la informació més detallada es pot consultar a www.aulasmunicipalesinformatica.es o http://juventud.castello.es.