El festival ‘Arrankapins’ arriba el cap de setmana amb propostes destacades i gratuïtes

Tres dies de música, jocs i gastronomia. És la proposta d’Arrankapins, un festival que naix amb la idea d’oferir un model transversal (i gratuït) musical al veïnat i potenciar Castelló en el mapa d’esdeveniments musicals estiuencs.

Aquesta primera edició es desenvoluparà en la part nord del Pinar del Grau entre el divendres 22 i el diumenge 24 de juliol amb un total 15 bandes i solistes que donen forma a una variada oferta musical, amb el complement de gastronomia del món i jocs per a tota la família. Totes les activitats musicals tindran caràcter gratuït per als assistents.

Una eclèctica sonoritat musical s’inclou en el programa principal d’Arrankapins al llarg de les seues tres jornades. El divendres, a partir de les 19:00, arrancarà el festival amb la música d’autor en valencià, a càrrec de Toni de l’Hostal i de Pep Gimeno ‘Botifarra’. A la nit, des de les 22:00, la marxa festiva d’El Chamuyo, La Ranamanca i Auxili.

El dissabte, des de les 19:00, autors moderns castellonencs: Sara Ledesma, acompanyada per Rock&2, i Junior Mackenzie. La nit serà rockera, amb Luis Prado, Lagartija Nick i Obeses.

El diumenge al matí hi haurà també sessió musical. Serà a partir de les 11:00 amb Trobadorets i Las Auténticas. A la vesprada (19:00), Festa Rototom, amb Candela Roots, Mediterranean Roots i Funkiwi’s.

Dissabte i diumenge pel matí, des de les 11:00, La Ludoneta oferirà els seus jocs perquè els més jóvens puguen divertir-se al costat de les seues famílies.

Per a seguir el festival sense necessitat d’eixir del Pinar, s’habilitarà un espai gastronòmic, amb 5 foodtrucks, amb vehicles i caravanes vintage, que oferiran una variada oferta de diferents procedències, des de menjar tradicional asturià i veneçolà, fins a deliciosos entrepans gurmet, crepes i pizza tradicionals.

L’organització de l’esdeveniment s’encarreguen l’Ajuntament de Castelló, El Caimán Producciones, Metrònom i la col·laboració de Rototom Sunsplash.

HORARIS D’ARRANKAPINS

Divendres 20 de juliol:

19:00. Toni de l’Hostal i Pep Gimeno ‘Botifarra’

22:00. El Chamuyo, La Ranamanca i Auxili

Dissabte 21 de juliol:

11:00-14:00. Jocs amb La Ludoneta

19:00. Sara Ledesma amb Rock&2 i Junior Mackenzie

22:00. Luis Prado, Lagartija Nick i Obeses

Diumenge 22 de juliol:

11:00-14:00. Trobadorets, Las Auténticas i jocs amb La Ludoneta

19:00. Festa Rototom, amb Funkiwi’s, Candela Roots i Mediterranean Roots

Més zona gastronòmica els tres dies del festival.

Tota la informació i horaris en www.arrankapinsfestival.com

Arxivat en: Actes públics i mobilitzacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *