Castelló destina 25.000 euros a les associacions que treballen per la igualtat de gènere

Ali Brancal (Compromís) ha destacat que l’ajuntament recolza els projectes que defensen la igualtat d’oportunitats entre homes i dones

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló ha obert la convocatòria de subvencions per a associacions i entitats que treballen per la igualtat de drets entre homes i dones.

La convocatòria, que estarà oberta des del 26 d’agost fins al 14 de setembre, presenta com a novetat que per primera vegada hi ha dues opcions per a optar a les ajudes. “Enguany hem separat el pressupost en dues modalitats perquè ens interessa ajudar els projectes compartits entre vàries associacions i recolzar així les associacions que treballen conjuntament”, ha explicat la regidora d’Igualtat, Ali Brancal.

Així, els projectes dirigits a l’intercanvi d’informació, de recursos i d’experiències entre diverses associacions o entitats municipals en matèria d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones o de prevenció de la violència de gènere tenen un pressupost màxim de 5.000 euros.

D’altra banda, per als projectes d’igualtat que desenvolupen finalitats concretes hi ha una dotació de 20.000 euros. Aquests aniran dirigits a la participació de les dones que estan exposades a una discriminació social, a dones amb problemes de salut específics del gènere, a millorar l’autoestima de les dones, o a la sensibilització per a la prevenció de la violència de gènere.

Per últim, la regidora de Compromís ha destacat la importància de “treballar per una societat que defense la igualtat d’oportunitats entre homes i dones”.

Les bases de la convocatòria es poden consultar al BOP i a la pàgina web de l’Ajuntament https://webmail.castello.es/service/home/~/?auth=co&loc=es&id=1142&part=2

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *