Castelló millorarà el servei de neteja amb 31 llocs de treball nous i 16 vehicles

Aquesta mesura aprovada permetrà recuperar els serveis suprimits fa quatre anys pel PP

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat una mesura per a millorar el servei de neteja, la qual cosa suposarà la creació de 31 nous llocs de treball i la incorporació de 16 vehicles més a la flota actual. Aquesta millora del contracte de neteja i de recollida de residus sòlids urbans comporta un increment dels recursos, tant materials com humans, amb el qual es podrà recuperar les prestacions que es van perdre durant el govern del Partit Popular en 2012.

Ignasi Garcia, portaveu de Compromís per Castelló ha manifestat: “L’anterior alcalde del PP va dir en el seu moment que aconseguia una rebaixa en el preu del contracte sense afectar el servei. Cosa que s’ha demostrat falsa i ara el nou govern recupera els drets dels ciutadans”.

L’Ajuntament de Castelló s’està esforçant per recuperar la qualitat en serveis i millorar així la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Castelló. Es tracta d’un augment de la partida pressupostària en 1,5 milions que contribuirà no solament a millorar el servei de neteja viària sinó que va a permetre generar més oportunitats laborals a tots els ciutadans de Castelló.

Garcia ha conclòs: “Amb la incorporació de més personal així com l’augment del nombre de vehicles es recuperara un servei tan essencial com el de la neteja. Alguna cosa que mai ens haguera d’haver llevat l’anterior govern del PP”.

Entre alguns dels serveis que es recuperaran es troben el baldeig manual de voreres i calçades; el fregat de voreres i zones per als vianants; neteja intensiva de paviments; neteja en zones d’oci nocturn; escombratge de repàs i la neteja en grups i urbanitzacions de l’extraradi.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *