El vicealcalde i portaveu ha fet un balanç molt positiu de la seua experiència al Govern Local i ha mostrat el seu compromís de continuar treballant per a Castelló

Enric Nomdedéu deixarà el seu càrrec com a vicealcalde i regidor de Compromís per a ocupar el lloc de secretaria autonòmic d’ocupació de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El vicealcalde ha afirmat: “al principi vaig dir que no, perquè he remat durant 12 anys per a asseure’m en la quarta planta d’aquest ajuntament i per a poder participar en la governabilitat d’aquesta ciutat i ara que per fi estava formant part d’aquest govern volia veure créixer determinats projectes globals i projectes e inversions que he posat en marxa des de les meues competències; i també vaig dir que no perquè no crec que en política es puga ser més que regidor del teu poble, però eixe privilegi ja ho he tingut durant 13 anys”.

Nomdedéu reconeix que ha sigut una decisió “dolorosa i complicada” però ha destacat: “No estaré millor on vaig que on estic, esta és la meua zona de confort des del punt de vista egoista, però u deu estar on li proposen i on li manen, i ara el meu partit confia en mi per a altres responsabilitats”.

Des de Compromís admirem la seua valentia i voluntat de sota totes les coses servir a la ciutadania. Això demostra la seua sincera voluntat política de vetlar pel poble abans de qualsevol altra cosa. D’altra banda agraïm la seua labor prestada al partit així com tot el que ha fet per la ciutat de Castelló des que fos nomenat vicealcalde.

Nomdedéu ha fet un balanç molt positiu d’aquest any al Govern Local : “Ha estat una experiència extraordinària, done les gràcies al meu grup municipal i a l’equip de govern” i s’ha emocionat en afirmar que “estic absolutament sobrepassat per les reaccions, però si m’he de quedar en alguna cosa, en un moment, és en les cares de l’equip de govern quan li’l vaig comunicar ahir, perquè això no es pot fingir”.

Des de Compromís sabem que estiga on estiga seguirà treballant per la ciutat de Castelló.