La ciència i l’art es junten al Planetari amb Stem+

vero-planetariLa Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, juntament amb el Servei de Formació del Professorat del Cefire, ha engegat una nova iniciativa en la seua aposta per dotar de programació i activitats el Planetari. Es tracta de les jornades Stem+, que comencen aquest divendres i que s’allargaran fins dissabte. L’objectiu de la programació és conèixer la importància del treball conjunt de les àrees de ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques. Per això, durant els dos dies s’oferiran conferències i tallers adreçats a tots els públics.

La regidora de l’àrea, Verònica Ruiz (Compromís), ha explicat que “aquest tipus d’iniciatives són necessàries per dotar de vida i cultura un espai que durant anys ha estat inactiu”. Ruiz també ha destacat que “resulta molt interessant com disciplines que, a priori, poden resultar oposades com l’art o les ciències, finalment poden treballar-se de forma conjunta per complir l’objectiu de millorar l’aprenentatge de la gent”.

Els continguts d’Stem+ passaran per treballar l’educació en ciències basada en la indagació com a metodologia innovadora, el mètode científic i el treball en equip, i projectes globals en ciències, tecnologia i art com a eina per promoure la recerca i el desenvolupament de resultats entre l’alumnat. En aquest sentit, les jornades inclouran ponències de reputats experts com Digna Couso, Corlos Romá, Gerardo Sanz i Sergi Meseguer.

Les persones interessades poden adreçar-se al Cefire per poder participar-hi.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *