Compromís consciencia sobre la situació dels refugiats amb una conferència

El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, titlla de vergonya la política seguida per la Unió Europea i critica que el malbaratament de fons públics ha minvat la capacitat de l’Estat de donar resposta al major problema humanitari des de la Segona Guerra Mundial.

Compromís per Castelló ha volgut sumar-se al procés de conscienciació vers la problemàtica que pateixen els refugiats a l’Est d’Europa amb el tancament de fronteres i l’escassa capacitat de la Unió Europea per donar resposta al major problema humanitari des de la Segona Guerra Mundial. La formació política ha celebrat aquesta setmana una conferència amb el Secretari Autonòmic d’Igualtat, Alberto Ibáñez, qui ha posat de manifest les xifres de la vergonya.

Davant del públic assistent a la Llotja del Cànem, Ibáñez ha explicat les xifres de la vergonya, ja que la Unió Europea ha incrementat els pressupostos per donar resposta a la situació i tot i això ha estat incapaç d’acollir el gruix de refugiats. “Cal tindre en compte que els refugiats venen de molts més països a banda de Síria, és a dir, no és un problema únic d’un país, i tot i això el Partit Popular ha tingut la vergonya d’impedir l’arribada de les 1,800 persones que es va oferir a portar Balearia”, ha lamentat el portaveu de la formació, Ignasi Garcia durant la xerrada d’aquesta setmana.

Garcia ha afegit que “mentre PP que gastava els diners de cooperació en comprar hotels en Miami, tal i com ha demostrat el Tribunal Superior valencià en el cas que implica l’exconseller Rafael Blasco, nosaltres estem impulsant polítiques d’inclusió de nouvinguts en tots els municipis de més de 20.000 habitants, indiferentment del color polític que governe aquest ajuntament”.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *