Castelló va celebrar el passat diumenge la festivitat de Sant Roc a la Partida de Canet. Es tracta d’una jornada inclosa dins del II Cicle de Música i Dansa a les Ermites de la ciutat organitzat per l’Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria d’Ermites que dirigeix Enric Porcar.

L’Associació Cultural Colla “El Pixaví” va convidar a tots els veïns i va manifestar la il·lusió en un dia “on la germanor, el record de les tradicions i les ganes de fer festa ens omplin de joia i ens fan sentir-nos una mica més poble”.

Les activitats es van iniciar amb un esmorzar de pa i porta a la Sala Capitular de l’ermitori i va continuar amb una celebració eucarística amb una part musical a càrrec de la “Colla de Cantors” de la Romeria de la Magdalena. La jornada va seguir amb la romeria a les Fontanelles, el tradicional dinar de romiatge amb l’arròs de caldera, la Rondalla Primer de Maig i bureo a càrrec de la Federació de Grups Folklòrics de Castelló. Per a finalitzar es va celebrar el Sant Roc Vítol i la gran traca final.