El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha participat a la Casa dels Caragols en la presentació del ‘Congrés de Pilota Valenciana: reptes per al segle XXI’. A la presentació també han estat presentes el director general d’Esports, Josep Miquel Moya; el diputat d’Esports de la Diputació de Castelló, Luis Martínez; el president de la FPV, Daniel Sanjuán; el coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner; el representant de Bankia Vicente Miralles i la presidenta del Club Pilotari Castelló, Noemí Torrijos.

Aquest congrés es desenvoluparà durant els dies 26, 27 i 28 d’octubre a la ciutat de València amb l’objectiu de sensibilitzar de la problemàtica actual que pateix la pilota valenciana. Així doncs, s’ha promogut l’organització d’un congrés que debata, difonga i reflexione sobre la realitat actual de l’esport i assente unes bases sòlides per a encarar el futur amb garantia.

Amb la intenció d’arribar a totes les comarques, implicant a tots els clubs i ajuntaments perquè en siguen protagonistes actius, s’han organitzat activitats a partir de l’1 d’octubre per molts pobles per tal d’aconseguir el màxim de visibilitat i que la pilota abandone la situació de minorització en la quela es troba immersa. A la ciutat de Castelló se’n podrà gaudir d’aquestes iniciatives els dies 9, 11 i 21 d’octubre.

La presentació del congrés també ha servit per a donar a conèixer els actes del XXX Aniversari del Club Pilotari Castelló.