El Club Millaret publica el quadernet sobre la tardor per a familiaritzar amb el valencià als escolars de 5 a 7 anys

Un nou número del ‘Millaret’, en aquesta ocasió dedicat a la tardor, està ja a l’abast dels escolars castellonencs. L’experiència del Club Millaret que van encetar l’any passat les regidories d’Educació i Normalització Lingüística va tindre tan bona acollida que s’ha decidit continuar-la aquest curs amb quatre números més.

El ‘Millaret’ consisteix en un quadernet en valencià dirigit als escolars d’últim curs d’Infantil i de primer i segon de Primària dels col·legis de Castelló. Està concebut com un col·leccionable que tindrà diverses edicions “vinculades a èpoques destacades de l’any”, ha assenyalat el regidor d’Educació, Enric Porcar. L’últim número inclou vocabulari específic de la tardor i dels seus elements principals, com ara els bolets, les pluges o les fulles dels arbres, a més de contes, passatemps, dibuixos per acolorir i diverses activitats de pintar i retallar. L’objectiu és aproximar la llengua valenciana als xiquets i xiquetes d’aquesta edat d’una forma molt visual i divertida per tal que l’aprenguen sense esforç i d’una manera natural.

Ignasi Garcia, regidor de Normalització Lingüística, ha avançat que “els següents números del ‘Millaret’ estaran dedicats a les festes de Nadal, el comerç del barri i la inclusió social dels alumnes nouvinguts, per finalitzar el mes de maig amb el quadern sobre els jocs tradicionals de la nostra terra”.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *