Castelló participa en una jornada interterritorial d’apoderament de les dones

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha participat en una trobada interterritorial de projectes d’apoderament de les dones a Guadix (Granada). L’objectiu és posar en comú les activitats i resultats dels projectes d’apoderament desenvolupats per les distintes entitats participants.

En el marc del projecte Castelló Igualitari es proposen accions que impulsen, desenvolupen i promouen l’apoderament de les dones per a la construcció de la igualtat real entre dones i homes. És per aquest motiu pel qual des de la Regidoria d’Igualtat, en coordinació amb les associacions de dones, ha decidit adherir-se i incorporar-se a les trobades interterritorials i visites d’estudis que altres entitats, associacions, consells i federacions desenvolupen des del 2014.

Es tracta de projectes d’apoderament de dones en el que elles comparteixen experiències, aprenentatges, vida, eines de treball i a més ho fan juntes, generant vincles i xarxes de treball conjuntes. En aquestes trobades participen més de 80 associacions de tot l’estat i més de 140 dones, i en aquesta ha comptat amb grans expertes com la feminista Marcela Lagarde, Sara Ibarrola o Neus Albertos.

Entre els objectius que es persegueixen amb aquest projecte interterritorial es troba l’impuls de les accions d’apoderament del projecte “Castelló Igualitari”, promoure la participació i l’apoderament de les dones de Castelló, així com conèixer i transferir experiències d’apoderament i participació sociopolítica de les dones d’altres territoris a Castelló. A més, aquest també pretén dotar de recursos i coneixements sobre l’apoderament a les dones i associacions de Castelló, i generar xarxes internes i externes de col·laboració i intercanvi entre associacions.

Així doncs, la Regidoria d’Igualtat amb l’intenció de seguir apostant per aquests projectes organitzarà la trobada interterritorial el proper any a la ciutat de Castelló.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *