L’Ajuntament avança en el projecte ‘Castelló Ciutat Cardioprotegida’

El tinent alcalde del Grau, Rafa Simó, el regidor d’Esports, Enric Porcar, i la regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, han assistit aquesta vesprada a la reunió que ha tingut lloc en les instal·lacions esportives del Javier Marquina del Grau dins del projecte ‘Castelló Ciutat Cardioprotegida’, per a planificar els cursos de formació en l’ús dels desfibril·ladors externs semiautomàtics per a personal no sanitari per part dels preparadors/entrenadors de les entitats esportives que utilitzen les instal·lacions del Patronat Municipal d’Esports. La xarrada d’avui ha estat dirigida als clubs de futbol i cal destacar que cadascuna de les sessions de formació tindrà caràcter gratuït per a tots els clubs que ho sol·liciten.

El tinent alcalde del Grau, Rafa Simó, el regidor d’Esports, Enric Porcar, i la regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, han assistit aquesta vesprada a la reunió que ha tingut lloc en les instal·lacions esportives del Javier Marquina del Grau dins del projecte ‘Castelló Ciutat Cardioprotegida’, per a planificar els cursos de formació en l’ús dels desfibril·ladors externs semiautomàtics per a personal no sanitari per part dels preparadors/entrenadors de les entitats esportives que utilitzen les instal·lacions del Patronat Municipal d’Esports. La xarrada d’avui ha estat dirigida als clubs de futbol i cal destacar que cadascuna de les sessions de formació tindrà caràcter gratuït per a tots els clubs que ho sol·liciten.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *