Castelló convoca un concurs de vídeo promocional de l’ús del valencià per a estudiants universitaris

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Castelló, que dirigeix Ignasi Garcia, ha organitzat un concurs de vídeo amb l’objectiu de promocionar el valencià com a llengua normal d’ús amb un premi de 3.500 €. El vídeo ha de contenir un eslògan que promocione l’ús del valencià en qualsevol àmbit.

Es tracta d’un concurs on poden participar totes les persones matriculades en alguna de les universitats valencianes de la Xarxa Lluís Vives que estiguen cursant estudis en els Graus de Publicitat i Relacions Públiques, Periodisme i Comunicació Audiovisual, i el termini de presentació dels vídeos i de la documentació requerida finalitza el pròxim 15 de novembre de 2017.

Sols s’admetran un màxim de dos vídeos per autor o grup d’autors i els treballs que es presenten han de ser originals, inèdits i propietat dels seus autors, amb una duració màxima de 2 minuts. A més, el guió ha d’estar escrit en valencià normatiu i ha d’anar subtitulat.

El jurat estarà presidit pel regidor delegat de Normalització Lingüística i estarà format per personal funcionari dels Negociats de Normalització Lingüística de diversos municipis de la província de Castelló. Aquests s’encarregaran d’avaluar el vídeo en el seu conjunt, valorant principalment la promoció i dignificació de la llengua valenciana i el seu ús en diferents àmbits i situacions comunicatives. Altres criteris de valoració com la direcció, el guió, la interpretació, el vestuari, els decorats, l’ambientació musical o la qualitat de la llum i el so també seran aspectes avaluables a tindre en compte.

Per a més informació respecte a les bases del concurs, la presentació i format del vídeo o de la documentació requerida per a la convocatòria es pot consultar la web municipal de l’Ajuntament de Castelló www.castello.es.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *