Ali Brancal participa en la Jornada Isonomia que busca definir les estratègies col·laboratives per a l’atenció i prevenció de la violència de gènere

Brancal ha manifestat que “estem parlant de tindre clars els canals de comunicació i la capacitat per autoregular-se i de motivació.”

La vicealcaldessa i regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha participat en el XIII Seminari Estatal Isonomia contra la Violència de Gènere a la Universitat Jaume I. La regidora ha intervingut en la inauguració d’unes jornades que porten per títol ‘Estratègies col·laboratives per a l’atenció i prevenció de la violència de gènere’.

Brancal ha manifestat la seua satisfacció pel títol d’aquesta edició perquè “’estratègies col·laboratives’ com a concepte supera tots els entrebancs que la paraula ‘coordinació’ suposa per a les persones obligades o forçades a coordinar-se”. Les estratègies col·laboratives són un procés que obri tot un món de possibilitats i que permeten arribar a una finalitat concreta a partir d’un conjunt d’accions.

Així mateix, la regidora d’Igualtat ha expressat que “són molts anys els que porte, d’una manera o d’altra, havent de treballar per la igualtat i participant en projectes d’actuació contra la violència masclista, i quan parlem d’estratègies col·laboratives estem parlant d’estar disposades a aprendre en el camí, a modificar, a compartir coneixements, dades o punts de vista”. “Estem parlant de tindre clars els canals de comunicació, de tindre capacitat per a autoregular-se i de motivació”, ha afegit.

A les jornades també ha participat el Servei d’Igualtat d’Oportunitats de l’Ajuntament de Castelló, així com el regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Lorenzo. A més, també han participat representants d’igualtat, sanitat, educació i justícia de la Universitat Jaume I i del Govern Valencià, la Unitat de Violència de Subdelegació del Govern, la Guàrdia Civil i agents de la Unitat de Protecció a les Víctimes de Violència de Gènere, entre d’altres.

Brancal ha agraït a totes les persones assistents “per vindre i formar part de l’inici d’un procés de canvi que sense dubte serà tot un èxit, i només haver aconseguit reunir a tota aquesta gent ací, un mateix dia i al mateix lloc a mi m’ompli d’esperança”.

Arxivat en: Benestar Social i Ocupació, Integració i cohesió social, Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *