Participació Ciutadana engega un procés d’anàlisi en diferents districtes de la ciutat per conéixer les necessitats de la ciutadania

A través d’enquestes a peu de carrer la iniciativa pretén servir com a detecció precoç de problemes ciutadans.

La Regidoria de Participació Ciutadana, encapçalada per Ali Brancal, ha engegat aquest mes de novembre un procés d’anàlisi a través d’enquestes a peu de carrer a diferents districtes de la ciutat. L’objectiu és conéixer de primera mà les demandes i necessitats de la ciutadania.

La realització de les enquestes ha començat pels districtes Nord i Oest, però la idea és seguir els següents mesos amb la resta de districtes. És per aquest motiu que els professionals enquestadors estaran treballant a peu de carrer per aquests districtes demanant la col·laboració de la ciutadania empadronada.

En especial, la iniciativa pretén servir com a detecció precoç de problemes ciutadans, de manera que l’administració local obtinga informació per poder actuar d’una manera més ràpida i eficaç.

Es tracta d’una enquesta amb 11 preguntes que versen sobre quines són les demandes de la ciutadania, centrant-se en les necessitats als districtes i dels seus carrers en concret. Les preguntes tracten temes respecte a urbanisme, educació, salut pública, atenció a persones i famílies necessitades, instal·lacions i serveis municipals, subvencions a associacions, ocupació, seguretat, així com d’administració general del municipi. A més, també conté qüestions per saber en què ha millorat o empitjorat Castelló, o en què podria reduir despeses l’Ajuntament.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat, Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *