Castelló millora les competències laborals de 600 persones amb 44 cursos de formació

Un total de 612 ciutadans i ciutadanes han participat en algun dels 44 cursos de formació que l’Ajuntament de Castelló, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) CastellóCREA que ha oferit de forma gratuïta al llarg de novembre i desembre per a millorar les seues competències laborals.

Les diferents accions formatives s’han emmarcat en cinc grans àrees: idiomes, noves tecnologies, administració comercial, desenvolupament personal i cursos encaminats a l’obtenció de certificats professionals. A més, l’oferta de cursos respon a la consulta de necessitats que es va plantejar des de l’ADL CastellóCREA tant a professionals d’orientació, persones aturades, teixit empresarial com a entitats del territori.

Aquest paquet de cursos s’emmarca dins l’aposta clara de l’equip de Govern municipal per contribuir a reforçar el perfil professional de persones en situació de desocupació, millorar les seues habilitats per a l’ocupació i l’autoocupació i d’aquesta manera ajudar al fet que augmenten les seues possibilitats d’incorporació al mercat laboral. L’Ajuntament de Castelló, a través del pressupost anual de la Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica, ha destinat una inversió de 60.000 euros que ha permès formar a 612 persones.

Arxivat en: Benestar Social i Ocupació, Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *