L’Ajuntament promou un nou procés participatiu per a reformar el parc de la Panderola en el Grau

Vols que hi haja zona esportiva? Vols mantenir les zones de columnes? Vols que hi haja una zona canina? Tobogans? Gimnàs urbà per a adults? Aquestes són algunes de les preguntes que es plantegen en el nou procés participatiu ciutadà sota el nom de ‘La Panderola que tu vulgues en tres passos’ que permetrà dissenyar la reforma integral del parc de la Panderola en el Grau. Aquest procés que romandrà obert des d’avui fins al 31 de gener per a arreplegar les opinions de veïns i veïnes.

La millora del parc de la Panderola, construït en la dècada dels 80, és una aposta que ja tenia en ment el Govern municipal i que s’ha confirmat com una necessitat per a la ciutadania en el procés de participació Grau Xarxa Oberta. Una vegada es recopile la informació, els tècnics municipals redactaran el projecte amb l’objectiu que les obres de reforma puguen arrancar en el segon semestre de 2018”.

Aquest nou procés demostra que Grau Xarxa Oberta està molt viu, tant des del punt de vista de la participació ciutadana com des de l’àmbit social i de l’urbanístic ja que es tracta d’un espai emblemàtic per al Grau que volem impulsar amb una remodelació que permeta modernitzar-ho, adequar-ho a les sensibilitats actuals i incorporar els suggeriments que ens faça arribar la ciutadania.

La vicealcaldessa i regidora de Participació Ciutadana, Ali Brancal, ha assenyalat que aquest procés inclou el repartiment d’un fullet estructurat en tres parts: la primera conté preguntes sobre si es mantenen o no elements actuals; la segona inclou propostes amb possibles nous elements com a tipus de paviments, instal·lacions esportives, fonts, tobogans, etcètera, i, finalment, un apartat obert de suggeriments perquè la gent puga fer arribar qualsevol aspecte o suggeriment que no s’haja tingut en compte.

“Tan important és el quin com la forma d’escometre’ls i aquest procés, molt senzill, gràfic i presencial, suposa una manera més dels mecanismes de participació que podem impulsar des de l’administració”, en paraules de Brancal. Solament cal aportar el DNI, any de naixement i si és home o dona. “És un qüestionari àgil, ràpid de respondre, gràfic i amb una part oberta per a altres suggeriments que ens permetrà arreplegar molta quantitat d’informació perquè després els tècnics redacten el projecte”, ha insistit Brancal.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat, Integració i cohesió social, Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *