La Junta de Govern de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat en el matí de hui concedir el títol d’‘Ermità de l’Any de la Magdalena’ a la Federació de Colles de Castelló, pel seu constant i incansable treball al llarg de tot l’any en pro de la ciutat i de les seues festes.

Així, el consistori ha volgut reconèixer el treball de totes eixes persones anònimes que formen part de les nombrosíssimes colles de la ciutat i sense les quals les festes de la Magdalena no serien possibles.

En aquest sentit, el regidor d’Ermites, Enric Porcar, ha afirmat que “l’Ermità Honorífic de la Magdalena és una distinció que pretén reconéixer aquelles entitats o persones que, per la seua trajectòria, destaquen en el seu treball al voltant de les festes de Castelló, la seua cultura i la recuperació del patrimoni”. “Enguany hem volgut reconéixer a la Federació de Colles de Castelló, que representa a cada una de les colles de Castelló, uns elements claus per a entendre el que significa la festa fundacional del nostre poble, la Magdalena”, ha destacat el regidor.

Aquest títol es concedirà en un acte oficial el pròxim dissabte 17 de febrer a les 12.00 hores en la mateixa ermita de la Magdalena.