Hui, Dia de la Pau, recordem la iniciativa de l’Escola de Matí i de Vesprada que va convocar diumenge a les famílies de Castelló.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló, que dirigeix la vicealcaldessa Ali Brancal, a través de l’Escola de matí i de vesprada, va organitzar la gravació d’un ‘Lipdub per la Pau’ el passat 28 de gener a la plaça de l’Hort dels Corders. L’activitat estava destinada a tota la comunitat educativa dels CEIPs de Castelló.

Aquesta es va desenvolupar amb motiu del Dia Internacional de la Pau a les escoles, i es tractava d’una activitat entorn de la cultura de la pau i la igualtat. La gravació del ‘Lipdub per la Pau’ va estar acompanyada per una sèrie de tallers familiars i un mural gegant.

Cal recordar que l’Escola de Matí i de Vesprada és un servei oferit per la Regidoria d’Igualtat que facilita la conciliació laboral i familiar atenent a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys abans de la jornada escolar, de 7.30 a 9.00 hores, i després, de 17.00 a 18.30 hores. Aquesta persegueix contribuir i treballar valors com la igualtat i la cooperativitat.